2015. augusztus 26., szerda

*Chapter 19 - Almost Time

Drága olvasóim!
Igen, jól látjátok ma kivételesen dupla részt hoztam, mivel már olyan rég hoztam ebből frisst, hogy gondoltam igazán megérdemlitek. Na nem mintha, a 19. rész olyan hosszú lenne, de azért mégiscsak egy plusz fejezet. Ezen kívül már csak egy van, remélem mindenki emlékszik rá.
Jó olvasást mindenkinek! :)

----------------------------------------

3 hét telt el Andy születésnapja óta, szóval most január 16-a van. A kicsiknek még van 3 hetük, ezért hogy teljesen megóvjam magam mindentől, egész nap pizsamában flangálok. Elég nehéz kibírni, hogy ne csináljak semmit, vagy, hogy ne menjek el sehova, de Christian mindenben mellettem áll. Ő a világ legjobb vőlegénye! Bármit kérek, ő megteszi. Mára már teljesen elkészült a fiúk szobájával: babaágyak, szekrények, falfestés, rajzok stb. Bárcsak mindenki olyan szerencsés lehetne, mint én vele! Eric és Bronson a világ legjobb apukájával büszkélkedhet néhány év múlva.
A szobájuk meglehetősen halvány lett, világos vagy valami ahhoz hasonló zöld. Az ágyak feketék és fából vannak, épp úgy, mint a karszék, ami az ajtó közelében van. Néha bemegyek és csak ott ülök benne a jövőről álmodozva. Egyformán öltöztetjük őket, vagy pedig már rögtön saját egyéniséget adunk nekik, hogyan fogunk vigyázni rájuk, ha a srácok turnézni mennek.. tudjátok a mindennapi gondok. Oh! Alig várom már, hogy láthassam őket! Tudom, hogy tökéletesek lesznek, mint az apjuk.
Nagyon sok szeretetben és támogatásban lesz részük, kívánni se lehetne ennél jobbat! Oh, nos ez a fejezet az életemről immáron véget ért. De nem fogom elfelejteni. A sebhelyek mindig ott lesznek, hogy emlékeztessenek. Jobban fogom nevelni a gyerekeimet, mint bárki! Nagyon sok mindenki mellettük lesz, hogy segítsenek nekik átvészelni a problémákat. Néha leülök és azon gondolkozom, vajon milyen lesz az életük. Milyen emberek lesznek, kivel fognak randizni, kivel fognak barátkozni. De amire a leginkább kíváncsi vagyok, az az, hogy hogy fognak kinézni!

4 megjegyzés:

  1. Szia! Vár rád egy díj: http://unforgettablesummerfanfic.blogspot.hu/2015/09/az-elso-dijam.html

    VálaszTörlés
  2. Szia!Nagyon jó!Mikor lesz kövi mert már nagyon régen volt,biztos van rá valami okod de azért siess!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, valóban meg volt rá az okom, hogy nem jelentkeztem, de úgy tűnik most már tudok időt szánni a blogra is! :)

      Törlés